Keszthely • Telefon:(36) 83 515-130 • hotelovit@t-online.hu

 

facebook

Környék látnivalói

Georgikon Majormúzeum - Keszthely

A Georgikon épületének szomszédságában épült ki folyamatosan az oktatást szolgáló majorság. A nagy magtár 1817 és 1825 között készült el. A létesítményeket a II. világháborút követően nagyon elhanyagolták. Az épületegyüttes az 1971-ben létrehozott Georgikon Majormúzeumnak köszönheti felújítását, amelyben ma több érdekes kiállítás várja a látogatókat.

Tovább a weboldalra

Lepke- és egzotikus hüllőkiállítás - Keszthely

Öt világrész lepke- és rovarkiállítása, valamint egzotikus hüllőkiállítás varázsolja el az oda látogatókat. A lepke kiállításon gyönyörködhetünk a világ minden csücskéből összegyűjtött káprázatos lepkékben és egyéb rovarokban. A rovarfajok számát egyes tudósok 3 millióra becsülik, mások szerint akár 30 millió is lehet… ennek tudható be, hogy ezek az állatok egyedülálló formagazdagsággal és színezettel rendelkeznek. Ebből próbál ízelítőt adni e preparátumokból és élő állatokból álló gyűjteménnyel, amely igazi különlegességeket is tartalmaz.

tovább a weboldalra

Történelmi panoptikum - Keszthely

Magyarország legnagyobb Panoptikumában közel negyven magyar király, fejedelem, hadvezér, költő és író megtévesztésig hű viaszszobra látható, melyek korhű öltözékben és környezetben varázsolják a múltat elénk.

tovább a weboldalra

Programajánló

Programok a környéken


Keszthely tovább


Hévíz tovább


West-Balaton tovább


Gyenesdiás tovább